18:00

IF Hallby FK

Referat: VG 11 (Vista/Gais) - IF Hallby FK

VG11 vs Hallby 1-4 (0-3)
Så var höst-säsongen här och det är ju alltid så att man är lite spänd. Innan matchstart hade spelarna fått en portion teori och kanske var det, det som satt kvar i huvudet? Inledning av första halvlek var det bara Hallby som spelade boll, allt kändes som det gick i slowmotion, Mel storspelade i målet och fick göra den ena efter den andra fina räddningen och höll oss kvar i matchen till slut lyckades Hallby spräcka nollan , efter det blev det lite bättre och när Sanna fick ett friläge trodde nog alla att nu blir det mål, men tyvärr målvakten gick ut och mejade ner henne! I min värld är det en solklar frilägesutvisning men mannen i svart valde att bortse från den. I nästa skede gör Hallby 0-2 och det känns riktigt tungt, tyvärr hinner Hallby även göra 0-3 innan halvtid.

I andra halvlek var det ett helt annat och taggat VG11 som gick ut och vi började producera målchans på målchans och tillslut kan vi genom Sanna göra 1-3. Det måste sägas att Hallbys målvakt stor spelade precis som vår Mel under hela matchen, det fanns bara en skillnad och det var att Hallby hade ribba och stolpe med sig hela matchen! Hallbys fjärde mål kom i direkt anslutning efter det att Fellan tagit ett skott utifrån och prickat stolpen, Hallby rensar framför mål och går på kontring och sätter 1-4!(surt sa räven) och det blir slutresultatet!

Som så många gånger tidigare börjar vi trevade, jag vet inte men ibland känns det som ingen vågar utan att alla är rädda för att göra bort sig. Det tar mer än 20 min innan vi kommer upp i en nivå som vi vet att ni kan hålla. Det känns som att det är både ängsligt och nervöst på planen. Sedan när vi väl kommer igång blandar vi med geniala passningar och härliga individuella prestationer, det är bara synd att vi börjar i uppförsbacke.

Nu slickar vi såren å så ser vi framåt! Forza VG11!